Klær 2XL-8XL Jeans W40-W70 Rask levering! Gratis retur*

Retur- og byttevilkår

Angrerett

Julegavehandel hos Motley Denim er bekymringsfritt! Bestillinger av julegaver gjort i november og desember har forlenget angrerett, i tråd med vilkårene under, til sjette januar 2018 (06.01.2018).

Motley Denim tilbyr 14 dagers angrerett. Det betyr at du i løpet av 14 dager etter å ha mottatt din bestilling har rett til å angre hele eller deler av kjøpet, ved å avlevere varene til posten innen 14 dager. Kontakt vår kundeservice før du legger inn en bestilling hvis du ønsker en utvidet angrerett av noen spesiell grunn.

Returseddel og returfraktseddel vedlegges alle ordrer.

Vi tilbakebetaler penger kun i tilfelle varer som er ubrukt og i en slik stand at vi kan selge de på nytt og der fullt sett tilbakeleveres sammen med etiketter og merking. Dersom varen som tilbakeleveres er i en slik stand at den ikke kan selges som ny vare eller dersom det ikke lenger er et helt sett, har Motley Denim rett til å kreve godtgjørelse for verdiforminskning. Det er kunden som står ansvarlig for varer under retur.

Hvis du ønsker full refusjon for produkter som ble kjøpt gjennom en "Kjøp 3, betal for 2"-kampanje, må du returnere alle produkter som ble kjøpt gjennom kampanjen. Returnerer du bare ett eller to av produktene, belastes full pris for de som ikke ble returnert. Dette betyr at hvis du har kjøpt 3 produkter med nøyaktig samme pris i en "Kjøp 3, betal for 2"-kampanje og bare returnerer ett produkt, vil du ikke refunderes for dette produktet, siden du ikke har betalt noe for det.

Dersom du tilbakeleverer hele ordren, tilbakebetaler vi full ordrepris, samt fraktkostnader og -avgifter (unntatt fraktkostnad for retur) med en gang vi har mottatt alle varene og nødvendige opplysninger for tilbakebetaling.


Bytting

Superenkelt!

  1. Legg varer du ønsker å bytte til i handlekurven.
  2. Gå til kassen og betal for dine nye varer. Dine nye varer sendes samme dag eller senest dagen etter!
  3. Returnere uønskede klær, se Retur.

Retur

Superenkelt!

  1. Skriv opp hva du tilbakeleverer på returskjema.
  2. Emballer varene slik at de ikke blir skadet under transport og tilføy utfylt returskjema.
  3. Lim retursfraktseddel som er vedlagt innkjøpte varer på pakken.
  4. Lever pakken du ønsker å returnere til MyPack eller Posten (lever pakken på samme sted som du hentet den).
  5. Når vi har mottatt din retur refunderer vi pengene samme dag, på følgende måte:
  1. Kortbetaling: vi vil refundere pengene til kortet du brukte da du bestilte.
  2. Klarna Faktura: vi vil kreditere de returnerte varer på fakturaen.

Vær oppmerksom på at dette i praksis betyr at vi ikke håndterer bytte. Du kan altså ikke sende tilbake et produkt for å få det byttet til et annet. Alle produkter som blir sendt i retur til oss vil bli tilbakebetalt i henhold til disse returvilkårene. Ønsker du å bytte de returnerte produktene til en annet størrelse eller et annet produkt, foretar du enkelt en ny bestilling. Disse to bestillingene er ikke relatert til hverandre, og de til enhver tid gjeldende priser og kampanjer, kjøps- og leveringsvilkår, samt retur- og byttevilkår gjelder for hver enkelt bestilling.


*Ta hensyn til at gratis returfrakt ikke gjelder under alle omstendigheter og at vi tar betalt for returfrakt i henhold til følgende tabell:

Returfrakt 79 kr debiteres når:

1) alle varer i en og samme ordre returneres.
2) varer med tilbudspris returneres (returfrakt debiteres selv om returen består av varer både med tilbudspris og full pris).

Returfrakt + servicegebyr på 299 kr debiteres når:

1) en bestilling kommer i retur til Motley Denim som nektet mottatt, ikke hentet ut eller ikke mottatt.

Dersom to eller flere av ovennevnte betingelsene er oppfylt ved retur, skal man betale høyest returkostnad, men aldri to returkostnader.

Retur som ikke angår noen av de ovennevnte punktene, er gratis.

Motley Denim forbeholder seg retten til individuelt å vurdere hvordan returer som ikke oppfyller vilkåret om 14 dagers angrerett skal håndteres.

Dersom du har mistet returseddelen eller returfraktseddelen som lå ved bestillingen din, kan vi hjelpe deg ved å sende digitale kopier til utskrift via epost. Vi sender ikke fysiske kopier per post, og vi sender ikke digitale kopier for bestillinger som ikke lenger omfattes av 14 dagers angrerett.

Retur- og byttevilkårene ble sist oppdatert: 2017-11-23 08:46:52