Klær 2XL-8XL Jeans W40-W70 Rask levering* Gratis retur**

Sweatbukser og Sweatshorts 2XL-8XL

Dersom man trenger bukser i stor størrelse, er det lett å bli skuffet over utseendet. De er ofte rette, enkle, og ærlig talt triste å se på. Vi på Motley Denim vil snu på denne trenden, og selge bukser for store menn som ikke taper noe i forhold til stil og mote. Våre bukser i størrelsene W40-W70 skal fortsette å være like moteriktige og tøffe som et par bukser i standardstørrelse.

Størrelser
Vis antall
Sorter etter

Bukser for store menn

Om du søker etter bukser i store størrelser, har du kommet helt rett. Her hos Motley Denim vil du finne mange forskjellige bukser fra kjente merkevarer som garantert vil sitte perfekt når du får dem levert rett hjem på dør etter å ha bestilt dem fra nettbutikken vår. Vi spesialiserer oss nemlig på bukser, jeans og mange andre plagg i store størrelser. Buksene våre finnes som regel på lager og i alle mulige størrelser – slik er du sikker på at du kan den perfekte herrebuksen når du ført bestemmer deg for å friske opp garderoben. Kanskje er det duket for fest, og du gjerne vil komme ikledd nye, flotte bukser med perfekt passform? Da er dette nettbutikken for deg. Her finner du bukser i store størrelser, fra 2XL og helt opp til 8XL, altså fra W40 til W60, med mange ulike bukselengder.

Motley Denim tilbyr herrebukser i forskjellig stil – her vil du finne cargobukser, chinos og treningsbukser i fin stil og med en rekke fasonger. Så har du valget, når du først er på shoppingtur. Det kan være vanskelig å finne bukser store størrelser på handlesentrene, derfor har de startet opp en nettbutikk for store menn med det bredeste utvalget på det norske markedet. Store størrelser bukser jeans og mye annet på rekke og rad, sortert etter pris, popularitet eller etter tilbud. Så kan du velge prisgunstige herrebukser i perfekt størrelse og få dem levert hjem rett fra lageret. Her finnes det herrebukser i forskjellige farger, slik at du kan matche dine nye bukser til plaggene du allerede har i garderoben. Brune, grå, svarte og blå bukser i alle mulige størrelser og stiler. Fra tettsittende bukser med korte bukseben i tynt stoff til brede, komfortable bukser som holder på varmen – vi gir deg digitale butikkhyller som meget sikkert vil tilfredsstille selv den gjeveste shopperen.

Herrebukser i XL

Når man kjøper jakker, gensere og undertøy, er ikke størrelsen like viktig som når man kjøper bukser jeans. Andre plagg kan gjerne utvide seg eller krympe litt etter vask, men vil som regel sitte bra i mange år så lenge kvaliteten er god. Når det kommer til bukser er det veldig viktig å finne den perfekte størrelsen, ellers kan de raskt bli ukomfortable å ha på seg – mange menn har flere bukser på hyllene som aldri tas frem, nettopp på grunn av dette. Vår nettbutikk gir deg et veldig bredt utvalg av størrelser, slik at du kan finne den perfekte passformen. Alle våre herrebukser kommer i god kvalitet, og er sydd av kjente klesprodusenter. Dermed blir herrebuksene du kjøper fra oss sjelden liggende på hyllen i garderoben. Finn den størrelsen som passer best, uansett om du foretrekker XL, 4XL eller 8XL, og nyt mange spennende år i dine nye favorittbukser.

Kjente merker sørger for komforten

Man kan alltid finne herrebukser store størrelser hos de beste nettbutikkene. Buksene du finner i nettbutikken vår er prisgunstige og komfortable, samtidig som kvaliteten alltid er god. Buksene sys av kjente merker som Rockford og Kam Jeans – dette gjør herrebuksene slitesterke og komfortable. Herrebuksene hos oss er pustende og gode, stoffet er av herlig kvalitet og kjennes god mot huden.