Klær 2XL-8XL Jeans W40-W70 Frakt kun 59 kr Gratis retur*

Treningsklær i store størrelser

Er du en aktiv mann som trenger store treningsklær? Da har du kommet til rett sted! Vi har treningsklær i store størrelser for flere ulike aktiviteter. Vi har skijakker i 3XL-10XL og skibukser 3XL-12XL innen vintersportklær i store størrelser, og trenings- og sykkelklær i store størrelser for allround innendørs trening. I tillegg har vi store klær i softshell og store shortser for sommeraktivitetene!

Størrelser
Merker
Farger
Vis antall
Sorter etter
Kam 214 Sweatbukse Mørkeblå
249 kr 499 kr -50%

Store sportsklær

Hos Motley Denim har vi til tross for vår profil som motebutikken for herrer som behøver store klær, en avdeling med sportsklær i store størrelser. Vi har en del gymtøy og treningstøy i store størrelser, samt verneklær og skiklær i store størrelser.

Store treningsklær og gymtøy

For de gangene du ønsker å drive sport og trenger treningsklær eller gymtøy i store størrelser kan du hos Motley Denim kjøpe t-skjorter, tank topper, skjorter, bukser og sportsbukser. For svømming har vi også badebukser i store størrelser.

Skiklær og snøscooterklær i store størrelser

Hvis du trenger å utstyre deg selv for et opphold på fjellet, kan du handle skiklær hos oss. Vi har skibukser i store størrelser fra 3XL opp til 12XL og skijakker i store størrelser fra 3XL opp til 8XL. For lave temperaturer og vinterklima passer våre skibukser også utmerket for bruk som termobukse og overtrekksbukse i store størrelser .

Store verneklær

Vi har et lite utvalg av verneklær og vernejakker i store størrelser.

Jaktklær og turklær i store størrelser

Foreløpig har vi ikke et sortiment av turklær eller jaktklær i store størrelser. Vi er takknemlige for informasjon om merker som produserer desse produktene.