Klær 2XL-8XL Jeans W40-W70 Rask levering* Gratis retur**

Store skjorter - 2XL-8XL

En skjorte er et plagg med mange bruksområder, man kan velge å se festfin eller kul og avslappet ut. Vi synes ikke det er rett at man kun får velge blant basismodellene bare fordi man behøver en skjorte i stor størrelse. På Motley Denim gir vi deg store herreskjorter, med kort eller lang arm, i flotte og moteriktige modeller i størrelsene 2XL-8XL.

Størrelser
Vis antall
Sorter etter

Skjorter i store størrelser

Uansett om man ser etter en unik skjorte den neste store anledningen eller hverdagslige skjorter til jobben, vil man finne et bredt utvalg her hos oss. Vår nettbutikk spesialiserer seg på store, moteriktige skjorter i mange ulike fasonger og med et endeløst utvalg av farger og mønster. Vi gir deg store skjorter med både korte og lange ermer, både ensfargede og med ulike fargerike mønster. Størrelsene varierer fra XL til 8XL, med de aller fleste modellene på lager. Blå og rosa, rutete og stripede, med små, fine detaljer eller spennende mønster – vi gir deg valget. Det rikholdige utvalget av store skjorter gir deg gode muligheter til å droppe den kjedelige turen til kjøpesenteret.

Klikk deg inn på listen over skjorter, og sorter dem etter pris, popularitet eller tilbud. Skjortene er prisgunstige, men holder god kvalitet og er alle lagd i kvalitetsmaterialer. Vi samarbeider kun med de beste klesmerkene for store menn, slik at du kan stole på valget du tar. Du finner kortermede skjorter med kule mønster til de varme sommerkveldene og langermede, ensfargede skjorter med hard krage til de viktige møtene og sammenkomstene.

Denne nettbutikken satser på moteriktige kvalitetskjorter i store størrelser med unike detaljer og sterke sømmer. Svarte, grønne, grå, svarte, lilla og mange ulike kombinasjoner av farger gjør utvalget vårt komplett – miks og match skjorter og få dem levert rett på døra eller til nærmeste postkontor. Store skjorter hos oss kommer også i ulike materialer som passer til ulike årstider – flanell, bomull, polyester eller en blanding av disse. Rutete og stripede skjorter på rekke og rad, side om side ved andre spennende skjorter i store størrelser, det er det vår nettbutikk handler om. Vi gir en hjelpende hånd til store menn med et øye for mote og fine klesplagg.

Skjorter fra kjente klesmerker i XL og større

Det er flere gode klesmerker med lang historie som spesialiserer seg på store herreskjorter. Vi har valgt å tilby de beste av disse, slik at du kan stole på kvaliteten. Skjortene er slitesterke samtidig som de er av god kvalitet, uten at lommeboken får lide av den grunn. Store herreskjorter hos oss leveres av klesmerker som Duke, Rockford og Split Star, i tillegg til meget populære Ed Baxter London, et britisk klesmerke med et øye for detaljer. Velg den størrelsen som passer deg best, uansett om det er XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL eller 8XL, og bask deg i det rike utvalget. Sorter deretter skjortene etter pris, popularitet eller etter våre anbefalinger, så vil du få oversikten over det brede utvalget hos oss.

Stå skill deg ut på den neste festen

Velg en stor skjorte i perfekt passform og sørg for å stå ut på den neste festen! Her finner du moteriktige skjorter i store størrelser som passer til enhver anledning. Store herreskjorter på rekke og rad, i alle ulike størrelser. Nettbutikken vår er enkel å bruke og lar deg raskt finne frem til akkurat det du er på utkikk etter. Ser du etter en stor skjorte med korte ermer som du kan med deg til Syden? Velg en rutete skjorte fra D555 med rødt eller lyseblått som hovedfarge, samt en av de detaljrike store skjortene fra Mish Mash, så vil feriegarderoben være fargerik og moteriktig.