Store klær for store menn - Motley Denim

Velkommen til Motley Denim! Vi har fokus på å tilby store klær til store menn. Våre XL-klær kommer fra flere ulike merker, og unngår kjedelige standardmodeller. Her finner du hettegensere og herreskjorter i store størrelser, store shorts for menn, store jeans, pikéskjorter og T-skjorter i størrelse 2XL-8XL, samt ytterklær og treningsklær. Vi har jeans i størrelse W40-W70 og selger også undertøy og badetøy. Finn din størrelse og stil her hos oss!

Les mer

NYE TRENDY T-SKJORTER I STØRRELSE 2XL-8XL

JACK & JONES - 3XL-8XL

MOTLEY DENIM 2XL-12XL

ADAMO 2XL-18XL

SWEATSHIRTS & HOODIES 2XL-8XL

POLOSKJORTER I STØRRELSE 2XL-8XL

STILIGE SKJORTER 2XL-8XL FOR ALLE ANLEDNINGER

Klær i store størrelser menn

Det er dessverre ikke mange butikker der ute som spesialiserer seg på klær i store størrelser menn. Enda færre slike butikker finnes på nett her i Norge. Derfor er vår nettbutikk blitt så utrolig populær blant store menn her til lands. Nordmenn er et folkeslag med stor benbygning, derfor er store klær ettertraktet. Hos denne nettbutikken kan du fylle opp garderoben til gunstige priser – det brede utvalget av ulike klær og den gode leveringsservicen vi tilbyr, har gjort nettbutikken vår til et naturlig valg for store menn.

Her finner du store klær i slitesterkt materiale, produsert av kjente merkevarer i USA og Storbritannia. Uansett om du ser etter jakker, gensere, T-skjorter, poloskjorter, jeans, belter, undertøy eller badekåper, vil du finne det hos oss. Vi spesialiserer oss på klær i store størrelser, altså fra XL og oppover. Det betyr at du vil finne moteriktige, stilige klær i XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL og 8XL hos dem. Sortimentet utvides på løpende bånd, derfor holder mange et øye med nettbutikken også etter at de har bestilt et nytt parti friske, moteriktige klær. Hjemmesiden er bygd opp så brukervennlig som mulig, og gir deg en rask oversikt over akkurat det du søker. Sorter klærne etter ulike kategorier, velg farger og klesmerker, velg størrelsen etter å ha tatt i bruk størrelseguiden, eller gjør et raskt og enkelt søk ved å skrive inn det du vil ha.

Når listen over klesplagg åpnes på skjermen, kan du enkelt sortere resultatet etter pris, popularitet eller tilbud. Alle store klær for menn er prisgunstige og samtidig produsert i god kvalitet, derfor har det skjedd en sunn vekst den siste tiden – store menn i Norge ser på oss som den mest ettertraktede butikken på nett. Det gis også regelmessige tilbud og rabatter, altså kan du spare mer enn forventet ved å ta i bruk tjenestene de tilbyr.

Kjente, moteriktige klesmerker

Det kan være vanskelig å finne klær i store størrelser, og enda vanskeligere er det å finne store klær som følger moten. Her hos oss har vi derimot valgt å kun inkludere moteriktige, flotte klær fra kjente klesmerker som Duke, Kam Jeans og Motley Denim. Slik sørger vi for at alle kundene våre kan kjenne seg stilig når de har på seg de nye klærne for første gang. Uansett hvilken anledning, uansett alder, vi gir deg et enormt sortiment av store klær for menn. Vi er forresten et norskregistrert selskap, så du er i trygge hender når du handler her. Alle norske lover og regler gjelder, noe som også speiles i kleskvaliteten. Aldri mer lange handleturer på kjøpesenteret uten noe særlig resultat. Vi har alt du behøver, ryddig samlet på ett sted.

Hundrevis av flotte plagg

Der mange nettbutikker lider av et magert sortiment, kan vi skryte på oss et rikholdig utvalg moteriktige plagg i store størrelser av alle varianter. Dongeribukser og chinos, vester og hettegensere, skjorter og pikétrøyer, dunjakker og høstkåper, belter og tilbehør, undertøy, sokker og badekåper – her finner du det aller meste av hva du vil kunne trenge i årene som kommer. Følg med på tilbudene for å sikre deg de beste røverkjøpene, og hold et øye med nyhetene i sortimentet. Store klær har aldri sett så bra ut!

Produktet er lagt i handlekurven

Gå til kassenFortsett å handle
Produkter