Store hettegensere - 2XL-14XL

Store hettegensere passer året rundt. De kan brukes på kjølige sommerkvelder eller som ett ekstra lag under jakken i vinterkulden. For at du enkelt skal kunne ta av og på store gensere, selger vi hettegensere i store størrelser, 2XL-8XL. Dette er et basisplagg som er uunnværlig i garderoben, perfekt for å bytte til en mer avslappet klesstil.

Les mer
Bestselgere
Sorter etter
  • Steng
Størrelser 2XL-14XL
  • Steng
Gensere og Hettegensere
  • Steng
Merker
  • Steng
Farger
  • Steng
Beste pris

Store hettegensere

Hettegensere er et utrolig populært plagg, mest på grunn av den deilige komforten og varmen de bringer. Det er dog kjempeviktig å handle hettegensere i god kvalitet, hettegensere som er lagd i et slitesterkt og varmt stoff. Vi her på Motley Denim spesialiserer oss på førsteklasses hettegensere fra kjente klesmerker som lages i størrelser egnet for store menn. Vi gir deg et bredt utvalg av store gensere i alle ulike farger og passformer, alle i god kvalitet. Hettegenserne er veldig forskjellige og kommer i mange ulike farger og mønster, slik at du kan velge en stor hettegenser som passer deg og din stil.

Hettegenserne kan være ensfargede eller komme med ulike mønster og symboler. De kan være tykke og varme eller tynne og lette. Vi tilbyr også hettegensere i store størrelser med korte og lange ermer, samt med og uten glidelås. Siden dette er en nettbutikk som fokuserer på å tilby et bredt utvalg av størrelser, vil du finne hettegensere i alt fra 1XL og opp til 8XL. Et slikt plagg vil passe perfekt inn i enhver garderobe, og vil neppe bli hengende lenge. Hettegenserne i store størrelser fra oss er populære plagg året rundt, både for innendørs og utendørs bruk. Klikk deg frem i menyen på nettbutikken og sorter hettegenserne etter farge eller stil, pris eller popularitet, eller la oss vise deg de billigste genserne først – valget er ditt. Her kan du til og med sortere listen med hettegensere etter rabatter og tilbud, slik at du alltid får med deg de mest lukrative plaggene. Aldri mer vil du behøve besøke utallige klesbutikker for å finne frem til den perfekte hettegenseren – her hos oss finner du det du trenger, og enda litt til.

Hettegensere i XL og større

Hettegensere går aldri av moten – det viktigste er å finne den mest komfortable og representative av dem alle. Hos oss finner du gensere i store størrelser, både XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL og 8XL. Alle store hettegensere her er sydd av kjente klesmerker, altså er kvaliteten alltid på topp samtidig som prisen holdes gunstig, dette er fordelen med nettbutikker. Klærne blir levert rett hjem på kort tid, altså slipper du kjedelige turer til kjøpesenteret. Sorter hettegensere store størrelser etter popularitet eller pris, og klikk deg frem til dine neste favorittplagg. Hettegensere store størrelser fra merker som American Boy, Duke og Split Star kan brukes både i hverdagslivet og hjemme foran peisen. De er lagd i kvalitetsstoff og er veldig slitesterke.

Produktet er lagt i handlekurven

Gå til kassenFortsett å handle
Produkter