Registrere retur – Trinn 1 av 4

Her registrerer du det du ønsker å returnere til oss. Du må oppgi ordrenummeret på bestillingen som du ønsker å returnere varer fra,  og  e-post adressen som du benyttet på bestillingen. Vær oppmerksom på at du ikke kan registrere reklamasjoner her. Kontakt vår kundeservice når det gjelder reklamasjon.

Vær oppmerksom på at du i det siste trinnet skriver ut returfraktseddelen selv. Du trenger derfor å registrere returen din fra en enhet som har en skriver koblet til seg. Alternativt kan du laste ned returfraktseddelen som PDF, og sende den via e-post til en annen enhet som har tilgang til skriver.

Velg hvilke varer du ønsker å returnere - Trinn 2 av 4

Her oppgir du hvilke varer du vil returnere, hvor mange av hvert artikkelnummer du vil returnere og årsak til retur.

Huk av i boksen til venstre for produktnummeret og produktnavnet, hvis du vil markere at du skal returnere dette produktet.

Kontroller at alt er riktig - Trinn 3 av 4

Kontroller i listen nedenfor at returen du registrerer samsvarer med de produkter du returnerer til oss. Kontroller også at antallet er riktig. Gå tilbake et trinn hvis du må endre noe. Hvis alt er riktig klikker du på "Bekrefte retur".

Artikkelnummer Produktnavn Antall i retur Årsak til retur

Skriv ut returfraktseddel - Trinn 4 av 4

Takk for at du registrerer returen din elektronisk.

Nå må du skrive ut returfraktseddel og returfølgeseddel hvis du ikke har den som vi sendte sammen med leveringen din. Returfølgeseddelen trenger vi for å vite hvem returen kommer fra, og den skal være plassert sammen med klærne som du returnerer i posen. Hvis vi ikke vet hvem en retur kommer fra, kan vi ikke betale tilbake penger for returen.

Returfølgeseddelen skriver du ut ved å klikke på knappen «Skriv ut returfølgeseddel».

Når du klikker på knappen «Skriv ut returfraktseddel», kommer du til et skjema der du fyller inn dine opplysninger og skriver ut en returfraktseddel. Lever så inn returen til et innleveringssted tilhørende den transportøren som står på returfraktseddelen.

Forsikre deg om at du har skrevet ut returfølgeseddelen og returfraktseddelen før du lukker dette vinduet. Det er ikke mulig å komme tilbake til dette vinduet etter at du lukker det.

NB! Transport- og behandlingstid for returer er 5-15 arbeidsdager fra man sender pakken tilbake til oss. Dersom du har betalt med Klarna, må du kontakte Klarna og be om forlenget betalingsfrist, ellers forfaller fakturaen før returen kommer til oss.

Produktet er lagt i handlekurven

Gå til kassenFortsett å handle
Produkter