XXL Klær

XXL-klær vi har nok av her på Motley Denim. Og med det mener vi XXL-klær som i klær i store størrelser, ikke klær i størrelsen XXL. Vi selger fullt klessortiment til den store mannen som er på jakt etter skjorter, t-skjorter, gensere, hoodies, jeans eller hva det skal være, i størrelser utover det vanlige sortimentet. Velkommen til oss!

Les mer
Sorter etter
 • Steng
Størrelser 2XL-14XL
 • Steng
Sweatbukser og Shorts
 • Steng
Gensere og Hettegensere
 • Steng
Skjorter
 • Steng
T-skjorter
 • Steng
Pikéskjorter
 • Steng
Jakker
 • Steng
Shorts
 • Steng
Undertøy & Badetøy
 • Steng
Merker
 • Steng
Farger
 • Steng

Flotte XXL klær til herre

Når man er på jakt etter XXL klær, hjelper det mye med skikkelig utvalg. Folk er forskjellige og mennesker har historisk sett blitt større. Derfor lages nesten alle mulige plagg i størrelse XXL for å møte etterspørselen. Med alle mulige slags XXL klær herre er det ikke vanskelig å finne klær i en fasong og størrelse som passer perfekt.

Hva er XXL klær?

Når man snakker om XXL klær til herre, dreier dette seg om plagg i store størrelser. Det kan være alt fra gensere, bukser, skjorter og jakker til undertøy og tøfler. Grunnene til at folk velger xxl klær varierer. Den vanligste årsaken til at folk kjøper XXL klær til herre er nok allikevel at de er store karer. Å gå med for trange klær er ikke sunt og kan føre til flere helseplager. Dette unngås ved å kjøpe romslige klær, slik at kroppen får puste og blodsirkulasjonen får foregå uhindret.

Det fins også mange som velger å gå i XXL klær på tross av at de også passer inn i plagg av mindre størrelser. Grunnen til dette kan være komfort, for det jo ingen hemmelighet at store klær ofte er synonymt med behagelige klær. Å gå med store klær kan ofte være som å pakke seg inn i et stort teppe, en følelse de fleste er kjent med. Også når det kommer til moteverdenen, gjør XXL klær til herre seg ofte synlig på catwalker rundt om i verden. Vinteren er den mest populære tiden for XXL klær, særlig når det kommer til varme gensere og store, varme vinterjakker.

Når det kommer til mote, har silhuetten mye å si. Det er ikke alle som liker tettsittende klær like godt, og dette har ofte med kroppsfasongen å gjøre. Alle er forskjellige, og det er ikke sikkert at en størrelse M eller S vil se likt ut på ulike personer. Med XXL klær til herre kan unge og gamle menn eksperimentere med ulike stiller og finne den som passer best.

XXL klær herre

Dette er et spørsmål de lærde strides om, og svaret er ikke alltid like klart. I utgangspunktet står XL for Extra Large på engelsk, noe som helt enkelt betyr "ekstra stor" på norsk. Desto flere X-er eller høyere tall før bokstaven, desto større er størrelsen. Totallet foran X-en kan derfor leses som XX. Noen hevder at 2XL er større enn XXL. Dette er ikke alltid riktig, for størrelser er ikke like for alle produsenter av XXL klær herre. Med hver kolleksjon som produseres, er det viktig å se på størrelsesguiden. For enkelhets skyld velger mange nettbutikker å liste kun én av størrelsene, enten XXL eller 2XL. Ved å gjøre dette, unngår de at kundene blir forvirret. Av samme grunn har det den siste tiden blitt vanligere og vanligere for butikker å gjøre størrelsesguider tilgjengelige for kunden. Dette bidrar til mindre feilbestillinger og returer, siden kundene enkelt kan ta de ulike målene i sine egne hjem før de foretar bestilling.

 

Produktet er lagt i handlekurven

Gå til kassen Fortsett å handle
Produkter