•  KLÆR 2XL-8XL
  •  JEANS W40-W70
  •  RASK LEVERING*
  •  GRATIS RETUR**

XXL Klær

XXL-klær vi har nok av her på Motley Denim. Og med det mener vi XXL-klær som i klær i store størrelser, ikke klær i størrelsen XXL. Vi selger fullt klessortiment til den store mannen som er på jakt etter skjorter, t-skjorter, gensere, hoodies, jeans eller hva det skal være, i størrelser utover det vanlige sortimentet. Velkommen til oss!

Les mer
Siste Nytt
Bestselgere
Mest visade
Beste pris

XXL Klær

På Motley Denim vil du finne et godt utvalg av klær i størrelse XXL. Vi er e-butikken for menn som trenger store størrelser i klær. Enten du leter etter XXL GensereXXL T-skjorterXXL SkjorterXXL PoloskjorterXXL JakkerXXL Shorts eller XXL Undertøy kan du lete deg frem med våre filter for å finne det plagget du ønsker deg, eller bruke disse snarveiene til ulike XXL Klær. Snarveiene går direkte til hvert plagg i størrelse 2XL.

XXL eller 2XL?

XXL Klær har blitt en populær måte å snakke om klær i større størrelser. Samtidig er både XXL og 2XL en størrelse, nødvendigvis ikke den samme størrelsen. Det er alltid målet på klærne som avgjør om de passer, ikke navnet på størrelsen. Hos Motley Denim betegnes de fleste klær i denne størrelsen med 2XL - ikke XXL.

Produktet er lagt i handlekurven

Gå til kassen Fortsett å handle
Produkter
Annet
SvenskaSuomiNorskEesti