Arbeidsklær i store størrelser

Varselklær i store størrelser og arbeidstøy i store størrelser har ikke alltid vært lett å finne. Vi samarbeider med en fantastisk leverandør som har et bredt utvalg av varselklær i store størrelser. Alt du kan tenke deg at du trenger for jobber der du er nødt til å synes finner du hos oss. Varselklærne vi selger er utviklet med tanke på maksimal komfort samt at de er godkjent i henhold til ISO 20471, klasse 1, 2 eller 3. Ta en kikk på produktbeskrivelsen for de arbeidsklærne i store størrelser du er på utkikk etter for å forsikre deg om at plaggene oppfyller dine ønsker. Kort fortalt, kom til oss når du trenger varselklær i store størrelser!

 

 

 

Les mer
Bestselgere
Sorter etter
 • Steng
Størrelser 2XL-14XL
 • Steng
Størrelser W/L
 • Steng
Arbeidsklær
 • Steng
Farger
 • Steng
Beste pris

Arbeidsklær i store størrelser

Motley Denim satser stort på arbeidsklær for menn i store størrelser. Store arbeidsklær er viktig både for funksjonaliteten og komforten, slik at arbeidet kan bli utført på en plettfri måte. Det er nemlig arbeidsklær store størrelser som er vanskeligst å finne på det vanlige markedet. Regnklær, varslingstøy, selebukser og arbeidsvester er plagg som kan være svært vanskelig å oppdrive, og gjør at arbeidsgivere sliter med klær til sine ansatte. Av og til må man gå til spesialforretninger eller få noen til å sy klærne for dem, men Motley Denim har løsningen. Det er på grunn av den raske leveringen at arbeidsklær i store størrelser er populære hos Motley Denim, og ikke minst de gode konkurransedyktige prisene. Noen man er speilt glad for når man skal kjøpe inn i store kvanta.

Flere bruksområder

Disse arbeidsklærne har flere bruksområder. For det er ingen tvil om at de også kan brukes på fjelltur, jakt og rekreasjon. Deres passform og komfort er spesielt designet for herrer i større mål enn gjennomsnittet. Tar man på seg en selebukse fra Motley Denim Basics når man skal på skogstur, vet man at man får en bukse som er passelig og som funker for sitt formål. Den er designet for snekring og utearbeid, men kan godt brukes til andre anledninger. Skal man grave ved en vei, kan en varselvest eller jakke fungere utmerket. Uten dette valget ville det kunne vær vanskelig å finne de rette plaggene for arbeid ute og inne for de storvokste herrene. Nå er alt mye enklere.

 

 

  Produktet er lagt i handlekurven

  Gå til kassenFortsett å handle
  Produkter