Angrerett - med GRATIS RETUR**

Motley Denim tilbyr 14 dagers angrerett. Det betyr at du i løpet av 14 dager etter å ha mottatt din bestilling har rett til å angre hele eller deler av kjøpet, ved å avlevere varene til posten innen 14 dager. Kontakt vår kundeservice før du legger inn en bestilling hvis du ønsker en utvidet angrerett av noen spesiell grunn.

Returseddel og returfraktseddel vedlegges alle ordrer.

Vi tilbakebetaler penger kun i tilfelle varer som er ubrukt og i en slik stand at vi kan selge de på nytt og der fullt sett tilbakeleveres sammen med etiketter og merking. Dersom varen som tilbakeleveres er i en slik stand at den ikke kan selges som ny vare eller dersom det ikke lenger er et helt sett, har Motley Denim rett til å kreve godtgjørelse for verdiforminskning. Det er kunden som står ansvarlig for varer under retur.

Strømper som returneres må returneres i ubrutt emballasje.

Ved delretur av pakkeprodukter som er kjøpt til rabattert pris i en prisstige vil du bli debitert full pris for de produktene du beholder. Dersom for eksempel et produkter koster kr. 299/stk ved kjøp av 1 stk. og kr. 249/stk ved kjøp av 3 stk., og du returnerer 2 stk., blir du debitert full pris på kr. 299/stk for det produktet du beholdt.

Dersom du tilbakeleverer hele ordren, tilbakebetaler vi full ordrepris, samt fraktkostnad og gebyr med en gang vi har mottatt alle varene og nødvendige opplysninger for tilbakebetaling. Behandlingstid for returer er 5-10 arbeidsdager fra man sender pakken tilbake til oss.


BYTTING

Superenkelt!

 1. Gå til vår nettbutikk www.motleydenim.no, og lag en ny bestilling med klærne du vil bytte til.
 2. Du kan bestille nøyaktig hvilke klær du vil, i og med at du gjør en helt ny bestilling og vil bli refundert for det du returnerer.
 3. Gå til kassen og betal for dine nye klær. Vi sender dine nye klær samme dag, eller senest neste virkedag!
 4. Send tilbake klærne som ikke passet i henhold til RETUR nedenfor.

RETUR

Superenkelt!

 1. Gå til www.motleydenim.no/retur/ for å registrere det du vil returnere.
 2. Pakk din retur og ikke glem å vedlegge dette returskjemaet slik at vi vet hvem returen kommer fra.
 3. Klistre returfraktseddelen som fulgte med din leveranse på utsiden av posen.
 4. Lever returen til valgfritt Postkontor.
 5. Når din retursending ankommer oss får du en e-post som bekrefter at vi har mottatt og behandlet din retur.
 6. Vi meddeler betalingsleverandøren automatisk samtidig som vi bekrefter returen din som mottatt og gir beskjed om at tilbakebetaling skal gjennomføres.
 7. Det tar inntil 3 virkedager for betalingsleverandøren å tilbakebetale pengene for de ulike betalingsmetodene (se nedenfor).

 • Kortbetaling: vi vil refundere pengene til kortet du brukte da du bestilte.
 • Vipps: vi vil refundere pengene til kortet du brukte da du bestilte.
 • AfterPay Faktura: vi vil kreditere de returnerte varer på fakturaen.

Vær oppmerksom på at dette i praksis betyr at vi ikke håndterer bytte. Du kan altså ikke sende tilbake et produkt for å få det byttet til et annet. Alle produkter som blir sendt i retur til oss vil bli tilbakebetalt i henhold til disse returvilkårene. Ønsker du å bytte de returnerte produktene til en annet størrelse eller et annet produkt, foretar du enkelt en ny bestilling. Disse to bestillingene er ikke relatert til hverandre, og de til enhver tid gjeldende priser og kampanjer, kjøps- og leveringsvilkår, samt retur- og byttevilkår gjelder for hver enkelt bestilling.


**SALGS-produkter, produkter med nedsatt/rabattert pris, omfattes ikke av vikåret GRATIS RETUR. Retur av denne produkttypen debiteres med 149 kroner i returfrakt, en selvkostpris basert på Norgespakken. Returen debiteres også dersom returen består av både salgs- og fullprisprodukter.

Returfrakt + servicegebyr på 299 kr debiteres når en bestilling kommer i retur til Motley Denim som nektet mottatt, ikke hentet ut eller ikke mottatt.

Motley Denim forbeholder seg retten til individuelt å vurdere hvordan returer som ikke oppfyller vilkåret om 14 dagers angrerett skal håndteres.

Dersom du har mistet returseddelen eller returfraktseddelen som lå ved bestillingen din, kan vi hjelpe deg ved å sende digitale kopier til utskrift via epost. Vi sender ikke fysiske kopier per post, og vi sender ikke digitale kopier for bestillinger som ikke lenger omfattes av 14 dagers angrerett.

Produktet er lagt i handlekurven

Gå til kassen Fortsett å handle
Produkter