Arbeidsklær 2XL

Nå er det XXL regnjakker og regnbukser som gjelder. Trendy og funksjonelle plagg løser mange problemer. Les mer om fordelene med XXL regntøy her. Når man skal ut på ski, er det flere grunner til å velge en skijakke eller skibukse i XXL. Når man bruker XXL skiklær, er man sikker på å holde seg varm og god, samtidig som man får plass til mer på innsiden. De fleste som går for størrelse XXL, er folk som til vanlig bruker klær i store størrelser. Men det fins også mange andre grunner til å velge skiklær i XXL når man gjør seg klar for vinterens mest elskede sport.

 

Les mer
Siste Nytt
Bestselgere
Beste pris

Tørr i regnværet med XXL regntøy

En XXL regnjakke er løsningen på problemer mange ikke en gang er klar over at de har. Med en solid regnjakke i XXL, får man nemlig plass til mer enn bare sin egen kropp. En feil som ofte begås når det handles regntøy for sesongen, er at man kun tenker på å få plass til seg selv. Det mange glemmer, er at regntøy ikke bare er moteplagg, men skal tjene en bestemt funksjon. I dagens samfunn er det nemlig slik at folk bærer verdifulle gjenstander til enhver tid. Selv om smarttelefonen får plass innenfor en stram regnjakke, er det ikke sikkert det samme gjelder for nettbrettet eller den bærbare datamaskinen.

Disse gjenstandene blir ofte lagt i en veske eller ryggsekk, men dette beskytter dem neppe mot vann. Med regntøy i XXL kan man lett få plass til sekken under. Da holder den seg tørr og verdigjenstandene slipper fuktskader. I Norge i dag er det blitt svært populært å sykle. På grunn av ruskete høstvær, er det mange som legger bort sykkelen når kulda setter inn. Å bruke bil eller kollektivtrafikk koster mye penger. Derfor er det flere og flere som lar tohjulingen stå fremme til isen omsider dekker alt som er av asfalt. For de som ønsker å fortsette å sykle på jobben, er en XXL regnbukse løsningen. Da slipper man å dra på seg kleine sykkelbukser, og kan la dressbuksa holde seg tørr mens man tråkker i vei.

En regnbukse i XXL med hull til bukselommene gir enkel tilgang til mobilen, selv når man er på farten. Folk blir stadig mer opptatt av funksjonalitet, og dette gir seg utslag i motebildet. Nå er det ikke lenger slik at XXL regntøy er noe kun fiskere og sjømenn benytter seg av. Mange unge, særlig i skolealder, foretrekker faktisk å bruke regnjakker i XXL.

Få plass til alt med en XXL skibukse i løypa

Når man skal ut på ski, er det flere grunner til å velge en skijakke eller skibukse i XXL. Når man bruker XXL skiklær, er man sikker på å holde seg varm og god, samtidig som man får plass til mer på innsiden. De fleste som går for størrelse XXL, er folk som til vanlig bruker klær i store størrelser. Men det fins også mange andre grunner til å velge skiklær i XXL når man gjør seg klar for vinterens mest elskede sport.

Det er ikke bare store menn og kvinner som kan ha bruk for en skijakke i XXL når de er ute på ski. For det er nemlig mye som hører med når man skal kose seg i snøen. Det aller vanligste tilbehøret er den berømte tursekken. Tursekker kommer i flere prisklasser, men det er ikke alltid like billig dersom man er ute etter en sekk som isolerer og er vanntett. Når man bruker en ryggsekk på utsiden av skijakker i XXL, strammer selene over skuldrene. I tillegg til dette, trykker sekken skijakken mot ryggen. Dette reduserer plaggets isolasjonsevne i de berørte områdene, noe som motvirker vintertøyets hensikt. Hvis man derimot velger å gå for en XXL skijakke som har plass til tursekken på innsiden, vil man holde både seg selv og innholdet godt isolert mot omgivelsene. Man kan dessuten spare en god del penger og ikke tenke på å kjøpe dyre tursekker.

Skiklær i XXL har lenge vært en mote, særlig for de som kjører snowboard. Mange unge velger å kjøpe store størrelser for å se tøffe ut i skibakken. Ofte ender de opp svært fornøyde med klærne, siden de kan vokse i dem og bruke dem i mange år fremover. Det er ikke alltid like lett å vokse seg ut av en skijakke i XXL.

 

Produktet er lagt i handlekurven

Gå til kassenFortsett å handle
Produkter